Les comandes sortiran en un màxim de tres dies laborals després de la compra, ja que alguns dels nostres productes, com ara les taules de cultiu, es fabriquen a mà per encàrrec. El temps d’entrega del transportista és d’1 a 3 dies laborals, per tant, com a màxim rebràs els productes una setmana més tard d’haver-los sol·licitat. Per saber els temps d’entrega dels articles que són fora d’estoc o personalitzats escriu-nos a info@arrelsibrots.com i te n’informarem.

Si vols rebre els nostres productes a les Balears, les illes Canàries, Ceuta, Melilla o altres països, consulta’ns a
info@arrelsibrots.com i t’informarem de les despeses del transport.

DEVOLUCIONS
En cas que no estiguis d’acord amb el producte adquirit pots optar per tornar el producte. Disposaràs d’un termini de 7 dies a partir del moment de la recepció del producte i hauràs de notificar-ho prèviament mitjançant un e-mail a info@arrelsibrots.com.
En queden exclosos aquells productes que s’hagin personalitzat per encàrrec.
Només s’acceptarà la devolució si el producte es retorna en l’embalatge original i no s’ha utilitzat.
Les despeses de transport de les devolucions són a càrrec del client, excepte en els casos en què la compra presenti defectes de fabricació o causats pel transport. En aquest cas, ens ho hauràs de comunicar mitjançant un e-mail a info@arrelsibrots.com en les 24 hores següents a la recepció de la compra.
Els reemborsaments es faran una vegada comprovat l’estat del producte i s’efectuaran per targeta o transferència segons el mètode de pagament utilitzat.
Queden fora de devolució aquells productes que s’hagin personalitzat fet a mida per al client.