Em dic Laura i sóc de poble, però ja fa uns quants anys que visc a Barcelona, on imparteixo tallers d’hort urbà. Sóc jardinera, paisatgista titulada i emprenedora. Fa cosa de cinc anys vaig fundar Bioincasa, una empresa que produeix fruites i verdures ecològiques en un hort de 3 hectàrees per distribuir-les a la ciutat. Va ser allà on veritablement vaig descobrir la meva passió per l’horticultura, tot i que els meus inicis com a horticultora aficionada van començar al terrat de casa. Sempre m’ha agrada’t la idea de poder ser el més autosuficient possible tot i viure en una ciutat. Suposo que, com molts de vosaltres, primer vaig començar per un parell d’enciams i una tomaquera, després uns fresonets, ara provem de cultivar albergínies i pebrots… i en veure que me’n sortia i hi disfrutava tant, cada any vaig anar augmentant progressivament la meva producció d’hortalisses i mirant de cultivar coses noves fins a tenir un super hort urbà!
I és que això de cuidar les teves plantetes i que a sobre t’alimentin, siguin ecològiques i amb un gust espectacular… no té preu!